«Гостинна годівничка»

Любов до пернатих, шанобливе ставлення до цих невеличких істот відображалося в сяйві очей діток, які з цікавістю і подивом, замислившись по різному,отримали завдання - виготовити годівничку для зустрічі птахів. Так у Ржищівському Будинку дитячої та юнацької творчості розпочалась колективна творча справа «Гостинна годівничка» в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції « Годівничка».

Закипіла робота. Кожна дитина по своєму бачила годівнички і висувала свої ідеї,щоб зробити їх особливими. Хтось хотів зробити їх металевими, хтось з картону,хтось з дерева. Всі ідеї були успішно втіленні в життя вихованцями разом з керівниками гуртків. Декор годівничок відображав весняний настрій дітей: квітучий, веселий та різнобарвний.

Всі годівнички, які були виготовленні, розвішали на деревах вихователі та керівники гуртків разом з вихованцями у парку Трипільської культури 13 березня 2014 року. Дітям дуже сподобалось прийняти участь в акції. Вони отримали масу приємних емоцій від зробленої роботи і з задоволенням слідкують за тим, щоб годівнички не були порожніми.

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.